Kaffe är inget universalmedel

Kaffe på gott och ont
Kaffe innehåller antioxidanter som kan förhindra den svårare arten av prostata och bröstcancer om man dricker  6 koppar om dagen enligt ny forskning, även mindre mängder kan ha en positivt verkan, men inte lika stor.
Studien visar igen skillnad på den ofarligare arten av prostata och bröstcancer.
Resultatet är lika oberoende om det är kaffe med koffein eller inte, så det beror på antioxidanterna och inte på koffeinet.
Andra studier visar på ett sämre näringsupptag om du dricker kaffe strax före eller efter maten.
Kaffe har också en negativ  inverkan på din fettförbränning, då levern kan behöva upp till 3 timmar för att ta hand om en kopp kaffe så förbränner den lite eller inget fett, det gäller kvinnor, lite kortare tid för män.
Ny studie visar också att kvinnor som får i sig mycket koffein, via kaffe eller andra drycker har svårare att bli med barn. Cellerna som styr muskelcellerna i livmodern slutar att fungera visar studier på möss och troligtvis gäller samma sak för människor.
Det finns inget universalmedel, så det krävs en kombination och helhetssyn för ett friskare liv. Din livsstil, kombinationen av bra sömn, motion, träning och återhämtning, ett allsidigt intag av vitaminer, mineraler och antioxidanter, bra mat utan ett högt innehåll av kolhydrater, konstgjorda tillsatser och smakämnen som kroppen inte känner igen och inte kan ta hand om.

 
 
"Köp kombipris"
 Nyponpulver
400 gr,  Blåbärspulver 250 gr 388:- 
 
Pain@way Nypon 900 gr Chiafrön 500 gr och Havtornspulver 250 gr 798:-

Populära inlägg i den här bloggen

D3-Vitamin, Solar du i Spanien, Grekland, Italien eller i Sverige?

Chiafrön är bra för magen

NYPONPULVER SÄNKER KOLESTEROL OCH BLODTRYCK