måndag 17 mars 2014

Vattenfilter tar bort bekämpningsmedel

Rena ditt kranvatten för ett bättre dricksvatten
Vattenfilter tar bort upp till 98 procent av bekämpningsmedel.
Dåliga eller förorenade vattentäkter blir ett allt större problem i Sverige, vilket i dag är fallet hos många kommunanläggningar, som tyvärr ligger på eller strax under godkända nivåer. Allt fler kommuner får stänga av delar av sina vattenbrunnar på grund av föroreningar från kemikalier och brandsläckningsskum som orsaker bestående föroreningar i upp till 30 år trots förebyggande åtgärder. För barn har värden som överstiger 10 gånger det tillåtna nyligen uppmäts i ett flertal kommuner i Sverige.

Vi tipsar om...

Vattenkanna med samma högeffektiva reningsfilter 595:- i priset ingår kanna och ett filter.Klicka på bilden för att komma till webbutiken.

Snygg, praktisk kanna för hemmabruk, att ta med på resan, i husvagnen, sommarstugan etc. Med unika högeffektiva filter. Man fyller på vatten upptill och vattnet renas automatiskt i fyra steg och rinner ner i den undre delen som rymmer 2,2 liter.
Vattenfilter, lösa 2-pack 285:- räcker till ca 1000 liter dricksvatten.
Motsvarar ca 8 öre per glas. Läs mer på http://www.bravara.se/vattenrenare.htm


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste Inlägg

SÖTNINGSMEDEL KAN SKADA TARMFLORAN

Sötningsmedel kan skada tarmfloran Dricker du mycket light-läsk? Då bör du kanske tänka dig för. Nya forskningsrön visar nämligen att sötn...

10 mest visade