måndag 9 juli 2012

Pain@way Nyponpulver är en ren naturprodukt

Till Painaway Nyponpulver används endast nyponskal och nyponkärnor från vilt växande nypon från Anderna, där jorden inte är använd för jordbruk med konstgödsel och besprutning eller förorenad av avgaser från bilar och industri.
I detta område, på den höga höjd som nyponen plockas, existerar inte den insekt som livnär sig på nypon och därför är produkten helt fri från mask. Förmodligen är nypon från detta område den enda maskfria nyponprodukten som finns att köpa.
Pain@way Nyponpulver innehåller ovanligt mycket C-vitamin, lindrar ledvärk och är en stark antioxidant som även har haft positiva effekter på allmänna inflammationer i kroppen.
Man kan ofta läsa att frukters positiva effekt sitter i skalen och det ska vara färgade frukter. Nypon innehåller det i särklass högsta antioxidantivärdet av alla frukter: 40 mmol/100 g. Granatäpplen är tvåa med 11 mmol/100 g och blåbär trea med 8 mmol/100 g.
Det är nästan 4 gånger mer än Granatäpple och 5 gånger mer än blåbär.

Pain@way Nyponpulver är ugnstorkade i låg temperatur, ej över 42 grader för att bevara innehållet av C- och B-vitamin. Läs mer i vårt nyhetsbrev.    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste Inlägg

KOLESTEROL, HDL, LDL, TRIGLYCERIDER, Lågkolhydratkost hjälper många

LÅGKOLHYDRATKOST HJÄLPER MÅNGA MED HÖGT KOLESTEROL T otalkolesterol.   I de flesta fall ett rätt dåligt mått på risk ensamt. Ofta rekomme...

10 mest visade