INFLAMMATIONER I TARMEN
Maten som gör oss sjuka!
Det finns all anledning att läsa på förpackningarna av våra vanligaste
livsmedel. Innehåller de emulgeringsmedel, konsistensgivare ska du inte köpa
de produkterna, då de kan förändra din tarmflora.
Dessa tillsatser i många av våra dagliga livsmedel gör att bakterier
i din tarm kan tränga in i slemhinnan och skapa inflammationer i tarmen som
sedan kan ge upphov till en rad andra sjukdomar.
Ny forskning visar att det här problemet började uppstå i
mitten på 1900 talet och har bara sedan ökat.
Emulgeringsmedel och konsistensgivare tillsätts i många
livsmedel för att förbättra hållbarheten, konsistensen och som en ersättare för
naturliga fetter, därför kan man inte bara peka ut vissa produkter, utan man
gör klokast i att läsa på de förpackningar man brukar köpa.
Ett exempel är att 36 % grädde innehåller förtjockningsmedel
men inte 40 %.
Nyttiga bakterier
Att dagligen ta ett tillskott av nyttiga bakterier kan återställa balansen i tarmfloran, men lika viktigt är det att undvika mat som skapar problem och som inte våra gener känner igen.
Att dagligen ta ett tillskott av nyttiga bakterier kan återställa balansen i tarmfloran, men lika viktigt är det att undvika mat som skapar problem och som inte våra gener känner igen.

De är viktiga för att förebygga olika mag- och tarmproblem.
20 gånger mer probiotika i en kapsel med Actiflora än i en liter fil.
Actiflora är en patenterad blandning av tre unika stammar med 45 miljarder livskraftiga mjölksyrabakterier per kapsel.
Probiotika förebygger tarmsjukdomar och skyddar levern
Vårat välbefinnande beror mycket på konditionen av våra "goda bakterier" i tarmfloran och deras förmåga att kontrollera de "onda bakerierna".
Inflammationer, Tarmen, Tarmsjukdomar, Maten, Emulgeringsmedel, konsistensgivare, Förtjockningsmedel