tisdag 20 december 2016

ALLVARLIG D3-VITAMIN BRIST


Mer än 70% av överviktiga behöver tillskott av D3 Vitamin.

Överviktiga har ofta allvarlig D-vitaminbrist och rubbad kalkomsättning i kroppen visar en ny studie från Uppsala universitet, som nu publiceras i Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism.D3-vitamin 2000 IE, 300 st och 400 gr Grönkålspulver
Om man har brist på D-vitamin tas bara 10-15% av kalcium upp i kroppen som man får via maten. Upptaget av kalcium, liksom andra näringsämnen är maximalt 20% av det vi äter och kan vara så lågt som endast 4% i hög ålder, bäst upptag har man i 20 årsåldern, sedan blir upptaget lägre med stigande ålder. Om man konsumerar mycket kaffe, alkohol och salt ökar man också utsöndringen av kalcium i kroppen.
Kombinera grönkålspulver och D3 vitamin för ett starkare skelett.Kombinationen av kalcium och D3 vitamin stärker bentätheten i skelettet.
Genom att kombinera grönkålspulver som innehåller mer kalcium än i mjölk, och D3-vitamin så minskar risken för att du ska drabbas av benskörhet. Daglig motion är också viktig ingrediens.
Beställ på http://www.bravara.se/shop/product/gronkalspulverd3-vitamin?tm=kombipriser


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste Inlägg

SÖTNINGSMEDEL KAN SKADA TARMFLORAN

Sötningsmedel kan skada tarmfloran Dricker du mycket light-läsk? Då bör du kanske tänka dig för. Nya forskningsrön visar nämligen att sötn...

10 mest visade