torsdag 20 november 2014

ARTOS KAN FÖREBYGGAS, BROSKCELLER KAN NYBILDAS

Pain@way nyponpulver kan minska värk
Artros
Både nervceller och broskceller kan nybildas

Det är en ny upptäckt som inte är så allmänt känd, ju tidigare förebyggande behandling av artros, desto bättre blir resultatet.
Innan artros upptäcks på röntgen har du troligtvis haft en pågående försämring under 15 år.

Det är aldrig för sent att prova vid artros och skadat brosk
Under de 16 år vi har sålt Pain@way Nyponpulver, har vi sett ett flertal riktigt svåra fall som har stått i kö för operationer men har blivit bra utan att få en protes insatt.
Att ta ett par teskedar Pain@way Nyponpulver varje dag i förebyggande syfte har hjälpt många att kunna återgå till ett normalt liv, med mindre värk och rörligare liv.
Knäskydd delux
De som har en långt gången artros kan också har stor nytta av stabiliserande knäskydd eller ryggbälte under kortare eller längre perioder.


Brosket i våra leder fungerar lika som en tvättsvamp.
Det får sin näring när brosket belastas – näringen sugs då in i brosket från ledvätskan. Träning gör att broskkvaliteten blir bättre, samtidigt som smärtan i leden också minskar.
Kombinationen med vårt nyponpulver och knäskydd har hjälpt många att komma igång med promenader och lättare träning.
Rehabträning som du kan göra själv
Att cykla, ute eller inne på träningscykel utan belastning är bra, gärna varje morgon och kväll, promenader med eller utan stavar är också bra.
Det kan göra ont i början men det är inte farligt, oftast börjar smärtan minska redan efter ett par veckor med daglig motion.

Nyponpulvret är ingen medicin i sig,  men brukar ge effekt inom 5-8 veckor. Nyponpulvret innehåller kraftiga antioxidanter som är positivt för ledvätskan och att minska den allmänna inflammationen.
Prova på pris! 174:-


Att anpassa kosten och gå ner i vikt vid behov, är inte bara bra för artros utan också för blodtrycket, hjärtat, blodkärlen och det minskar även risken för diabetes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste Inlägg

SÖTNINGSMEDEL KAN SKADA TARMFLORAN

Sötningsmedel kan skada tarmfloran Dricker du mycket light-läsk? Då bör du kanske tänka dig för. Nya forskningsrön visar nämligen att sötn...

10 mest visade