söndag 16 november 2014

Nyponpulver

Nyponpulver
minskar värk och ger ökad rörlighet

14 års erfarenhet och referenser från kunder har visat fantastiska resultat på allt i från smärtande knän till värk i fingrar och tår, många av våra kunder har kunnat avstå planerade operationer och kommit tillbaka till ett normalt liv utan värk. Därför kan vi också varmt rekommendera  Pain@way nyponpulver som kosttillskott.

Pain@way ekologiska nypon innehåller magnesium från mineralrika jordar i Anderna som är basiskt och höjer ditt pH-värde.
Magnesium är ett ämne som vi behöver i små mängder, bland annat för att nervcellerna ska fungera bra.
Nu har en grupp kinesiska forskare konstaterat att ett tillskott av magnesium gör att råttor blir bättre på att lära sig nya saker och får förbättrat minne.


Magnesium är en mineral som många har en brist av skriver Susanna Ehdin, forskare och fil.dr i immunologi I boken, "den självläkande människan" Magnesium aktiverar över 100 enzymer och hjälper nerver och muskler att fungera, behövs också för att få ett öppet sinne.

Pain@way Nyponpulver Eko är en naturlig antioxidant 
Vilket innebär att nypon hjälper cellerna att försvara sig mot fria radikaler. Genom att äta mat och kosttillskott rikt på antioxidanter stärks immunförsvaret. Fria radikaler orsakar att celler bryts ner och påskyndar på så sätt åldrandet.

Pain@way Nyponpulver kommer från en torkad frukt
Skillnaden på naturliga kosttillskott och kemiska produkter är att upptaget och funktionen är så mycket bättre i naturliga produkter som kroppen känner igen och att du samtidigt tillför 100-tals med Microämnen som kroppen behöver för att de positiva effekterna ska komma igång.
Nyponpulver från handplockade nypon på hög höjd i Anderna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste Inlägg

SÖTNINGSMEDEL KAN SKADA TARMFLORAN

Sötningsmedel kan skada tarmfloran Dricker du mycket light-läsk? Då bör du kanske tänka dig för. Nya forskningsrön visar nämligen att sötn...

10 mest visade